Lær os bedre at kende og hvilke værdier vi står for

Hvem er CityRenhold

CityRenhold er et mindre firma i vækst med ca. 30 ansatte. Vi har over 40 års erfaring med erhvervsrengøring og over 15 års erfaring med servicering af ejendomme i Storkøbenhavn. Ejendomsservice, rengøring, fliserens og vinduespolering er vores håndværk og levevej.

Vi har derfor stor erfaring i at levere fleksible og effektive løsninger, der tager udgangspunkt i kundens specifikke ønsker og behov. Vi bestræber os på altid at være fleksible og har blandt andet sikret os, at vi altid kan tage opgaver ind med forholdsvis kort varsel uanset, om det gælder fliserensning, rengøring eller en helt tredje serviceopgave.

Vores målsætning

CityRenholds målsætning er at opretholde et service- og kvalitetsniveau af højeste standard. Vores kvalitetsstyring er baseret på principperne bag ISO 9002 og INSTA 800 certificering. Vi har bevidst valg ikke at lade os certificere, da udviklingen inden for rengøringsbranchen er en dynamisk proces, der hele tiden kræver justeringer.

Hvordan griber vi vores arbejde an?

Vi gør brug af en metode, vi kalder programmeret erhvervsrengøring, hvor vi hos den enkelte kunde tilrettelægger en særskilt plan, som nøje beskriver, hvilke opgaver der er og hvordan de løses. På den måde kan vore kunder altid være sikker på at få den service i den kvalitet, der er aftalt.

Ydermere benytter vi os af egenkontrolskemaer, som vores assistenter løbende udfylder, hvilket er med til at mindske, at der opstår fejl.  

Besøg af driftslederen

Mindst en gang om måneden får hver enkelt kunde besøg af den tilknyttede driftsleder, som gennemgår kontrolskemaerne og taler med kundens kontaktperson. Målet med dette besøg er både kvalitetssikring af det udførte arbejde og dialog med kunden om det fremadrettede arbejde.

Hvilke opgaver løser vi?

Hos CityRenhold kan vi løse en bred vifte af opgaver inden for ejendomsservice, rengøring og vinduespolering. Vi har blandt andet stor erfaring med fliserens, trappevask, ejendomsvedligeholdelse, vinduespudsning, kontorrengøring og meget mere. Kontakt os derfor gerne, hvis du søger et firma til fliserensning, rengøring eller andre serviceopgaver i Storkøbenhavn.

Vi tager ansvar

I CityRenhold påvirker vi verden omkring os og det vil vi gerne tage ansvar for. Vi har som rengøringsvirksomhed mulighed for at bidrage til en positiv udvikling – både når det kommer til miljø, medarbejdere og samfund. Vi bruger derfor kun miljøvenlige produkter, når vi udfører rengøring, fliserensning og vores andre opgaver. Du kan læse mere om vores ansvar i vores Corporate Social Responsibilty – politik.

Kontakt os – efter aftale kan døgnvagt også tilbydes

Med 8 timers daglig telefontid 6 dage om ugen, og en garanti for daglig læsning af e-mails, er vi desuden ”altid inden for rækkevidde”. 
Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på fliserens, rengøring eller andre serviceopgaver. 

Bliv ringet op hurtigst muligt