Oliering af gulve

Oliering af gulve

Er gulvene på kontoret slidte og triste at se på? Og skal dit trægulv kunne stå imod slid og snavs og samtidigt fremstå flot og sundt? Så bør du vælge oliering af gulve fra CityRenhold.

Med oliering af gulve får du den fordel, at du løbende kan vedligeholde et smukt gulv. Muligheden for vedligeholdelse forsvinder med lakerede gulve, som på sigt skal høvles ned, efter slid og snavs har sat deres spor. Oliering af gulve er derfor især velegnet til meget belastede miljøer med trægulve – såsom i køkkener.

Du kan vælge imellem 3 løsninger:

  1. Hvidpigmentering
  2. Naturolie
  3. PUR-behandling (plastikbehandling, som er stærkere end epoxy)

 

Sunde og velplejede gulve har en stærk signalværdi

Trægulve er netop en meget brugt løsning i kontormiljøer. Med oliering af gulve vil du få korrekt vedligeholdelse og ordentlige pleje, så gulvet altid tager sig ud fra sin bedste side.

Du ønsker at sende de rette signaler til dine kunder, og det gælder derfor om at skabe et godt førstehåndsindtryk. Er gulvet nedslidt, gammelt, tørt og trist at se på, vil dine kunder straks bemærke det og tænke det samme om virksomheden.

Få livet tilbage i gulvet med oliering af gulve fra CityRenhold.

Vedligeholdelse efter oliering af gulve

Afhængigt af det daglige slid på gulvet giver vi dig en vurdering af, hvor ofte gulvet har brug for vedligeholdelse.

For eksempel vil oliering af gulve i kantiner eller køkkenmiljøer typisk medfører et højere vedligeholdelsesbehov end gulve på kontorer eller i mødelokaler.

Du er sikret et sundt indeklima, når du vælger oliering af dine gulve med CityRenhold ved roret. Vi anvender naturligvis de bedste produkter på markedet – herunder svanemærkede og blomstermærkede produkter.

Sidebar

Kundepleje

Vi går meget op i at have et godt samarbejde med vores kunder og sikre en god kundeservice.

Kommunikation

Vi prioriterer en god og tæt kommunikation med alle vores kunder.

Kvalitetsarbejde

Vi er altid kvalitetsbevidste og leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

Få bedste service hos CityRenhold

Du har krav på den bedst mulige service CityRenhold, hvorfor du kan skrive til os her 24 timer i døgnet. Din henvendelse bliver behandlet hver eneste morgen.