Domiciler og kontorbygninger

Kontorrengøring

Vi har hjulpet mange kunder med kontorrengøring i Storkøbenhavn gennem årene – skal du være den næste? Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at få et tilbud på kontorrengøring i Ballerup, Glostrup, Herlev, Frederiksberg eller i en anden del af Storkøbenhavn.

Ring til telefon 40 32 41 02 og få en uforpligtende samtale og et tilbud på kontorrengøring.

Servicetjek hver måned

Mindst en gang om måneden får I besøg af vores kontroller, som gennemgår kontrolskemaerne og taler med den rengøringsansvarlige i jeres virksomhed. På denne måde sikrer vi, at små fejl ikke bliver til store fejl. Vores hovedsæde ligger i Hellebæk, men vi kører gerne til København. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du søger et firma til kontorrengøring i Glostrup, Frederiksberg, Ballerup eller Herlev.

Erhvervs- og kontorrengøring i København og omegn

CityRenhold tilbyder erhvervs- og kontorrengøring i Herlev, Glostrup, Ballerup, Frederiksberg og i resten af Storkøbenhavn.

Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring i Storkøbenhavn, hvor vi løser større og mindre rengøringsopgaver for virksomheder.

Skræddersyet erhvervsrengøring til dit firma

Hos hver kunde benytter vi en metode, vi kalder programmeret erhvervsrengøring, hvor vi tilrettelægger en særskilt plan for jer.

Den beskriver nøje, hvilke opgaver der skal varetages, samt hvordan de skal løses. På den måde har vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at udføre et tilfredsstillende stykke arbejde. Den programmerede erhvervsrengøring gør det muligt for vores medarbejdere selv at kontrollere, om alt er ordnet efter jeres ønsker og dermed sikre et højt kvalitetsniveau.

Sidebar

Kundepleje

Vi går meget op i at have et godt samarbejde med vores kunder og sikre en god kundeservice.

Kommunikation

Vi prioriterer en god og tæt kommunikation med alle vores kunder.

Kvalitetsarbejde

Vi er altid kvalitetsbevidste og leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

Få bedste service hos CityRenhold

Du har krav på den bedst mulige service CityRenhold, hvorfor du kan skrive til os her 24 timer i døgnet. Din henvendelse bliver behandlet hver eneste morgen.