Kontorrengøring Østerbro

Vi har hjulpet mange kunder med kontorrengøring på Østerbro i resten af Storkøbenhavn gennem årene – skal du være den næste? Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at få et tilbud på kontorrengøring på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro. Frederiksberg eller i en anden del af Storkøbenhavn.

Ring til telefon 40 32 41 02 og få en uforpligtende samtale og et tilbud på kontorrengøring, vores fokus ligger på domiciler og kontorbygninger.

 

Servicetjek hver måned

Mindst en gang om måneden får I besøg af vores kontroller, som gennemgår kontrolskemaerne og taler med den rengøringsansvarlige i jeres virksomhed. På denne måde sikrer vi, at små fejl ikke bliver til store fejl. Vores hovedsæde ligger måske i Hellebæk, men vi vores fokus område ligger i København. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du søger et firma til kontorrengøring i Glostrup, Frederiksberg, Ballerup eller Herlev.

 

Erhvervs- og kontorrengøring på Østerbro og omegn

CityRenhold tilbyder erhvervs- og kontorrengøring på Østerbro, Glostrup, Ballerup, Frederiksberg og i resten af Storkøbenhavn.

Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring i Storkøbenhavn, hvor vi løser større og mindre rengøringsopgaver for virksomheder.

Vi sætter en ære i at levere vores service og arbejde i en høj kvalitet, og vi har derfor kun ansat de bedste medarbejdere inden for branchen.

 

Skræddersyet erhvervsrengøring til dit firma

Hos hver kunde benytter vi en metode, vi kalder programmeret erhvervsrengøring, hvor vi tilrettelægger en særskilt plan for jer.

Den beskriver nøje, hvilke opgaver der skal varetages, samt hvordan de skal løses. På den måde har vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at udføre et tilfredsstillende stykke arbejde. Den programmerede erhvervsrengøring gør det muligt for vores medarbejdere selv at kontrollere, om alt er ordnet efter jeres ønsker og dermed sikre et højt kvalitetsniveau.

Sidebar