Vinduespolering i København

Vinduespolering

Med vores brede ekspertise inden for vinduespolering kan vi tilbyde vinduespudsning og polering, der baserer sig på de mest optimale teknikker. Vi har de fornødne materialer, som gør at vi kan levere et godt resultat hver gang.

Vi bestræber os på at vores priser er lige så gennemsigtige, som vores kunders vinduer. Det vil sige at ikke kommer med forudsigelige meromkostninger, efter arbejdet er udført.

Med vores mange års erfaring inden for faget og vores stab af kompetente medarbejdere, står vi klar til at pudse dine vinduer.

Fast vinduespolering

Vi tilbyder pudsning af vinduer og glasfacader efter en fast aftale. Du behøver derfor ikke selv at holde øje med, og at huske på, at vinduerne skal pudses. Vi aftaler på forhånd, hvor ofte vi skal komme, så du altid kan have skinnende rene vinduer og glasfacader. Er du i tvivl om hvor lang en aftale du vil have, samt hvor ofte i skal have vinduespolering? Så kontakt os i dag, så ligger vi en plan for fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud

Vores priser på vinduespudsning afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer du skal have pudset, hvor højt oppe de er, og hvor ofte vi skal komme. Hvis du giver os et kald, kan vi i samarbejde finde frem til den rette løsning. Herefter kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon: 40 32 41 02

Få den bedste service

Du har krav på den bedst mulige service CityRenhold, hvorfor du kan skrive til os her 24 timer i døgnet. Din henvendelse bliver behandlet hver eneste morgen.

Hvorfor vælge os?