Vinduespolering på Østerbro

Med vores brede ekspertise inden for vinduespolering på Østerbro, kan vi tilbyde kvalitets arbejde. Vi har de fornødne materialer, som gør at vi kan levere et godt resultat hver gang. Vi bestræber os på at vores priser er lige så gennemsigtige, som vores kunders vinduer. Det vil sige at ikke kommer med forudsigelige meromkostninger, efter arbejdet er udført. Med vores mange års erfaring inden for faget og vores stab af kompetente medarbejdere, står vi klar til at pudse dine vinduer.

Husk vi tilbyder vinduespolering på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg og i resten af Storkøbenhavn!

Fast vinduespolering

Vi tilbyder pudsning af vinduer og glasfacader efter en fast aftale. Du behøver derfor ikke selv at holde øje med, og at huske på, at vinduerne skal pudses. Vi aftaler på forhånd, hvor ofte vi skal komme, så du altid kan have skinnende rene vinduer og glasfacader. Er du i tvivl om hvor lang en aftale du vil have, samt hvor ofte i skal have vinduespolering på Østerbro? Så kontakt os i dag, så ligger vi en plan for fremtiden.

Vinduespolering i København

Få et uforpligtende tilbud på vinduespolering på Østerbro og omegn!

Vores priser på vinduespolering på Østerbro afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer du skal have pudset, hvor højt oppe de er, og hvor ofte vi skal komme. Hvis du giver os et kald, kan vi i samarbejde finde frem til den rette løsning. Herefter kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon: 40 32 41 02

Sidebar