Ejendomsvedligeholdelse

Ejendomsvedligeholdelse

Med over 40 års erfaring inden for branchen, får du hos CityRenhold stor ekspertise inden for ejendomsvedligehold for private, erhverv, offentlige institutioner og boligforeninger.

Fleksibelt og effektivt ejendomsvedligehold

Uanset om du ønsker indendørs eller udendørs ejendomsvedligehold, står vi klar til at løfte din opgave. Udover en særdeles professionel håndtering af opgaven, får du en både effektiv og fleksibel service som omfatter alt lige fra grøn pleje af udendørsarealerne til rengøring efter håndværkere.

Har du brug for hjælp med hverdagsopgaver såsom indkøb, ophængning af fladskærm eller samling af møbler, er der også mulighed for særordninger. Kort sagt: Du får hjælp til lige præcis det, du har brug for.

Du kan derudover få udført ejendomsvedligehold i forbindelse med:

Faste og kvalitetsbevidste samarbejdspartnere

Har du en opgave, der går ud over vores normale serviceydelser, sørger vi for at sætte en af vores dygtige samarbejdspartnere på sagen. Gennem årene har vi opbygget et solidt samarbejde, hvilket betyder, at du kan få ejendomsvedligehold til enhver tænkelig opgave – også selvom den falder uden for vores ekspertisefelt.

Søger du ejendomsvedligehold af eksempelvis varmeanlæg, er vi derfor også i stand til at hjælpe dig med dette.

Ejendomsvedligehold tilpasset dine behov

Ingen opgave er altså for stor eller lille. Og med vores fleksible ordninger får du ejendomsvedligehold, når det passer dig, og som er tilpasset dine nøjagtige behov og ønsker.

Du fortæller os, hvad du ønsker inden for ejendomsvedligehold. Så udarbejder vi et individuelt tilpasset tilbud, som både kan være en fast abonnementsordning med dagligt tilsyn eller med tilkaldefunktion.

Få den bedste service

Du har krav på den bedst mulige service CityRenhold, hvorfor du kan skrive til os her 24 timer i døgnet. Din henvendelse bliver behandlet hver eneste morgen.

Hvorfor vælge os?