Få bugt med graffiti – nemt og hurtigt

Er du træt af graffiti på din ejendom? Og kommer der ny graffiti lige så snart, det gamle er fjernet? Så har du brug for en fast aftale om bekæmpelse af graffiti fra CityRenhold. Vi bekæmper graffiti med miljørigtige og moderne metoder. Vi har specialiseret os i løsninger inden for forebyggelse og bekæmpelse og har to forskellige tilbud til dig, som har uønsket graffiti på din ejendom.

Er der behov for bekæmpelse af graffiti i højden, har vi teknologien og maskinparken til enhver opgave. Vi stiller her med en lift, så det er muligt at rense hele facaden.

Kontakt os på telefon 40 32 41 02, hvis du vil høre mere om vores graffitibekæmpelse.

  • Fast abonnement
  • Akut tilkaldefunktion

Læs mere her på siden eller kontakt os i dag.

Send det rette signal

Graffiti er med til at ødelægge en bygnings udseende og kan brande din forretning forkert. Det er derfor vigtigt, at du får fjernet graffitien, så du sender de rette signaler.

Med os sat på opgaven, er du ydermere garanteret en miljørigtig bekæmpelse af graffitien. Vores miljøpolitik skinner igennem i alt, hvad vi gør. Du er derfor sikret miljørigtige og moderne metoder i bekæmpelsen og forebyggelsen af graffiti.

Fast abonnement

Det er vores fornemmeste opgave, at din ejendom altid fremstår pæn og præsentabel.

Med et fast abonnement hos os kontrollerer vi dagligt ejendommen for graffiti. Opdager vi graffiti, sørger vi for at fjerne det om morgenen, så din forretning eller ejendom altid fremstår pæn.

Akut tilkaldefunktion

Benytter du dig af vores akutte tilkaldefunktion, kan du altid gribe telefonen og ringe til os ved behov. Så kommer vi og fjerner graffitien hurtigst muligt.

Er du interesseret i at høre mere om vores service, eller er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop dit problem? Så er du meget velkommen til at ringe på telefon 40 32 41 02.

Få den bedste service

Du har krav på den bedst mulige service CityRenhold, hvorfor du kan skrive til os her 24 timer i døgnet. Din henvendelse bliver behandlet hver eneste morgen.

Hvorfor vælge os?