Trappevask

Trappevask i ejendomme

Få professionel trappevask hver dag! Din trappe siger mere om dig, end du går og tror. Derfor er trappevask vigtigt. En beskidt og misligholdt trappe signalerer sjusk og uorden. Ord, som de færreste ønsker, forbindes med dem selv eller deres virksomhed.

 

Indbydende trapper

Hos CityRenhold behøver du ikke bekymrer dig om din trappe. Vi tilbyder trappevask af alle typer trapper – trappeopgange og indgangspartier – og ingen opgave er derfor for stor eller lille.

Med vores service inden for trappevask får du pæne, rene og vedligeholdte trapper, som giver dine gæster en god velkomst. Flotte trapper er med til at give din virksomhed og/eller ejendom det helt rette udtryk. Vi fjerner al snavs og skidt, som er på trappen, så den fremstår fra sin bedste side.

Ring på telefon 40 32 41 02, og hør hvad vi kan gøre for dig.

 

Pålidelig og omhyggelig trappevask

Hvor ofte trappen skal vaskes, afhænger af typen af trappe, størrelsen på ejendommen samt trafikken på trappen. Ønsker du trappevask, kommer vi derfor ud og tager en snak med dig om opgaven, hvorefter du får et individuelt tilpasset tilbud.

I samråd med dig finder vi frem til den bedst mulige løsning, så dine trapper altid fremstår pæne og rene. Du er således sikret en professionel trappevask, som matcher dine ønsker og behov.

Med regelmæssig trappevask er det endvidere lettere at vedligeholde overfladen på trappen. Med andre ord vil trappen holde sig pæn i længere tid.

 

Med miljøet i centrum

Når du vælger CityRenhold til at stå for ejendommens trappevask får du en miljørigtig trappevask. Vi går op i kvaliteten af vores service, og vi anvender derfor udelukkende de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet.

Er der tale om en trappevask i opgange, bidrager det blandt andet til et sundt indeklima. Handler det om trappevask af indgangspartier, betyder det mindst mulig forurening af naturen og miljøet.

Vil du vide mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 32 41 02.

Sidebar

Kundepleje

Vi går meget op i at have et godt samarbejde med vores kunder og sikre en god kundeservice.

Kommunikation

Vi prioriterer en god og tæt kommunikation med alle vores kunder.

Kvalitetsarbejde

Vi er altid kvalitetsbevidste og leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

Få bedste service hos CityRenhold

Du har krav på den bedst mulige service CityRenhold, hvorfor du kan skrive til os her 24 timer i døgnet. Din henvendelse bliver behandlet hver eneste morgen.