Hvem er CityRenhold

CityRenhold er et mindre firma i vækst med ca. 30 ansatte. Vi har over 40 års erfaring med erhvervsrengøring og over 15 års erfaring med servicering af ejendomme i Storkøbenhavn. Ejendomsservice, rengøring, fliserens og vinduespolering er vores håndværk og levevej.

Vi har derfor stor erfaring i at levere fleksible og effektive løsninger, der tager udgangspunkt i kundens specifikke ønsker og behov. Vi bestræber os på altid at være fleksible og har blandt andet sikret os, at vi altid kan tage opgaver ind med forholdsvis kort varsel uanset, om det gælder fliserensning, rengøring eller en helt tredje serviceopgave.

Vores målsætning

CityRenholds målsætning er at opretholde et service- og kvalitetsniveau af højeste standard. Vores kvalitetsstyring er baseret på principperne bag ISO 9002 og INSTA 800 certificering. Vi har bevidst valg ikke at lade os certificere, da udviklingen inden for rengøringsbranchen er en dynamisk proces, der hele tiden kræver justeringer.

Få den bedste service

Du har krav på den bedst mulige service CityRenhold, hvorfor du kan skrive til os her 24 timer i døgnet. Din henvendelse bliver behandlet hver eneste morgen.

Hvorfor vælge os?