Vinduespudsere i hele DK

 Vinduespudsning

Vil du have flotte og klare vinduer, har du brug for professionel vinduespolering. Det får du hos CityRenhold. Uanset dit behov eller opgavens omfang, har vi mandskabet og midlerne til at give dig vinduespolering af høj kvalitet.

Vores services omhandler blandt andet:

  • Fast abonnement
  • Engangspolering
  • Afrensning og polering efter håndværkere
  • Facadevask
  • Miljøvenlig og skånsom insekt forebyggelse

“Ingen opgave er umulig. Har du en opgave, som kræver lift, er du derfor også sikret en optimal vinduespolering med os på opgaven!”

 

Kontakt os på telefon 40 32 41 02, og hør mere om dine muligheder inden for vinduespolering.

 

Byd lyset indenfor med vinduespudser

Lys har en positiv effekt på mennesket. Det er derfor med til at skabe et både sundere og venligere miljø indendørs. Hvad enten det er i hjemmet eller på arbejdspladsen, er det derfor vigtigt med en ordentlig polering af vinduerne.

Med professionel vinduespolering har du en direkte vej til både effektiv og fleksibel vinduespolering, som fjerner skidt og snavs og efterlader dig med pæne, blanke vinduer samt et naturligt lysindfald.

 

Få et tilbud

City Renhold er beliggende i Nordsjælland og har derfor en naturlig kundekreds omkring Helsingør, Hillerød og det nordlige Storkøbenhavn.

Hør mere om dine muligheder for vinduespolering på tlf. 40 32 41 02. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

 

Individuelle og fleksible løsninger

Ingen kunder er ens. Derfor får du altid en løsning, som tager udgangspunkt i dine specifikke ønsker og behov.

Inden du træffer valget om professionel og fast vinduespolering, kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven. Her tager vi en snak om opgavens omfang.. Ønsker du en specialløsning, hvor der også indgår facadevask eller håndværkerrengøring, laver vi en samlet løsning, der dækker alle dine behov.

Behovet for vinduespolering skifter efter årstiden. Vores service tilpasser sig derfor i takt med dette, og alt efter om det er sommer eller vinter, giver vi dig den optimale vinduespolering. Det sikrer dig flotte og rene vinduer året rundt.

Sidebar

Kundepleje

Vi går meget op i at have et godt samarbejde med vores kunder og sikre en god kundeservice.

Kommunikation

Vi prioriterer en god og tæt kommunikation med alle vores kunder.

Kvalitetsarbejde

Vi er altid kvalitetsbevidste og leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

Få bedste service hos CityRenhold

Du har krav på den bedst mulige service CityRenhold, hvorfor du kan skrive til os her 24 timer i døgnet. Din henvendelse bliver behandlet hver eneste morgen.