Vandskadeservice

Er kælderen oversvømmet, eller er bygningen på anden vis ramt af vandskader? Så har du brug for akut vandskadeservice. Du får hjælp til bekæmpelse af din vandskade, hvor vi står for al oprydning og rengøring af de beskadigede områder.

Vores vandskadeservice omfatter en lang række forskellige opgaver – deriblandt:

  • Oprydning og rengøring
  • Udlejning og opsætning af affugtere
  • Nedpakning og flytning af indbo
  • Måling af fugtniveau
  • Opsamling af vand
  • Desinficering

“Få et bedre og sundere indeklima med vandskadeservice fra CityRenhold. Med vores erfaring og ekspertise får du bugt med blandt andet fugt og skimmelsvamp, som det blotte øje ikke kan se!”

 

Alsidig vandskadeservice, når uheldet er ude

Din ejendom har brug for hurtig, effektiv og professionel assistance, hvis uheldet er ude. Du kan med fordel gøre brug af vores tilbud om vandskadeservice i forbindelse med vandskade som følge af skybrud, sprungne vandrør eller brand.

Har du fået en vandskade, rykker vores erfarne og professionelle team ud og hjælper dig med lige nøjagtig den opgave, du har behov for.

 

Minimér skaderne med akut vandskadeservice

Oplever du en vandskade, er det vigtigt, at du reagerer hurtigt og bestiller vandskadeservice. Det er med til at minimere omfanget af skader.

Vores vandskadeservice indebærer også en vurdering af følge indsatsen efter din vandskade. Der medfølger nemlig ofte gener efter en vandskade. Gener, du skal have taget hånd om. Og jo før, jo bedre. Her står vi til din rådighed.

Sidebar